27 mei: Manoe-vreren met een grote bestelwagen

Op 27 mei was onze lijfspreuk alweer Fixed met Sixt. Omdat er een actie was waarbij je een bestelwagen kon huren met alle kilometers inclusief de huurprijs, dachten we dat dat het moment was om de laatste fietsen en “varia” over te brengen. Manoe had voorgesteld om te komen helpen. Omdat BPost alle reguliere bestelwagens had gehuurd omwille van een pakjes-bezorg lawine, kregen we een exemplaar mee met een grote bak en een laadklep.

In Kalmthout aangekomen probeerden we de klep open te krijgen, maar de klep bleef gesloten. Wat we ook deden, er kwam geen beweging in. Gelukkig was er nog een zijdeur en zo konden we de eerste lading klaar voor verzending maken.

We deden in de namiddag nog een tweede lading, vertrekkende vanuit Mechelen waar we een zware kringloopkoelkast toch met vereende krachten in de van kregen. We besloten de dag met een frietje in Riemst!