1: juni Pinkpop

Hoewel de akte pas de volgende dat zou verleden worden, mochten we op 1 juni al een dagje onze opruimwoede bekoelen in Millen. Onderweg naar daar pikten we nog een partij oude tegels op, en toevallig lag er op onze weg ook nog een adres waar een knappe Paris Sport fiets kon opgehaald worden. En omdat eentje geentje is, konden er toch nog 2 andere fietsen op de aanhangwagen…

We hadden beslist dat de eerste realisatie het opruimen van het “materiaalkot” zou zijn, om al ons werkmateriaal een goede plaats te kunnen geven zodat we renovatie-proof de toekomst tegemoet konden zien. Dat bleek al een eerste ferme uitdaging te zijn. Een mooie collectie oud ijzer, hout en andere gescheiden restpartities ware het resultaat.

Moe maar voldaan reden we huiswaarts, met nog een tegelstop in Herent.