5-10 juli: Staycation, part 1

Wij waren trendsetters, want voor heel het Corona gedoe hadden we al beslist dat onze grote vakantie zou doorgaan in en rond onze binnenkoer in Millen. Nu we meerdere nachten op rij zouden blijven slapen besloten we om dat toch maar in een echt bed te doen en niet op een zetelbed. We werkten vooral in huis, en wisselden van kamer als we een job beu waren. In de keuken, badkamer, slaapkamers… beoefenden we verschillende sporten zoals behang aftrekken, nagels verwijderen, profielen afbreken, bezetting proper maken, badkamer slopen,… En zo konden we stilaan op onze naamkaartjes de term professioneel afbreker bijschrijven.

De werkatelier kreeg stilaan vorm en orde, er was tijd voor een fietstochtjes, om eens te verpozen in de waterburcht en de schaapjes te tellen…

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_thumbnail”]