Weekend 27-28 juni: Fuck the Facq

Omdat we al enkele loodgieters gecontacteerd hadden die zeiden dat ze enkel met materiaal van de Facq werkten, gingen we die zaterdag naar dat wonder in Hasselt. In de showroom aangekomen waanden we ons op de Bugatti-stand van het Brusselse autosalon. Neen, niet de mooiste pitspoezen, maar wel het duurste auto van het salon… We bekeken de verschillende opstellingen en konden badkamer na badkamer schrappen omwille van het aantal nullen in de prijs. O ja, er was ook een budget-afdeling. Maar ineens beseften we dat we een spuuglelijke badkamer aan het samenstellen waren enkel en alleen om het prijskaartje.

Plan af geserveerd dus, en omdat we toch vlakbij waren gingen we ook eens een kijkje nemen bij X20. Daar legde de verkoper ons uit hoe het commissiesysteem van Facq werkte, en waarom zij even kwalitatief materiaal aan lagere prijzen konden leveren.

Op een uurtje was onze badkamer samengesteld, neen we zijn echt geen moeilijke klanten, voorschot betaald en alles afgehandeld.

De rest van het weekend hielden we ons bezig met de keuken te strippen, het behangpapier in de gang te verwijderen, wat oude bezetting weg te werken en was het weer voorbij voor we het beseften.