19-24 juni: De Bill-erweg

Alsof het zo had moeten zijn ontdekten we nog maar pas dat een van de toegangswegen tot Millen de Billerweg was. En dat de jongste telg van onze clan in het middelpunt van de belangstelling stond, ondanks het feit dat zijn tante het feestvarken was, bewijzen de beelden.

De camping werd bemand en iedereen was enthousiast. Niet dat iedereen een perfecte nachtrust had. Sommigen waren hun hond in het midden van de nacht kwijt, en ook het gelui van het Angelus-klokje van op de Millense kerktoren werd niet echt gewaardeerd. Hoewel het een mooie melodie was, was het feit dat dit om 7 uur ’s ochtends geschiedde nefast voor de uitslapers…

Het was een super leuke driedaagse! Kampvuur, wandelen, barbecue, fritfest, bezoek aan Kanne, wandelen in de omgeving van de boerderij,… En met vereende krachten werd ook het oude bad naar beneden getakeld. Iedereen beleefde de tijd van zijn leven. Het feestvarken kreeg een gepast feestje met slingers en lichtjes en ambiance. En voor we het wisten was het voorbij. We koppelden er met Charlotte nog een dagje Limburgse kringwinkels aan, en toen keerde de rust terug op de onze binnenkoer. En begonnen wij weer aan de volgende projectjes te denken. De garage gingen we omvormen naar Joe’s Garage (zie link), waar alle muziek- toestellen uit de verzameling een plaatsje zullen vinden. En er was werk aan de winkel om het fietsatelier (de werkplaats) te ontdoen van fietsen en alle fietsonderdelen te sorteren.

[ngg src=”galleries” ids=”13″ display=”basic_thumbnail”]