17-23/8: de band met Pukkelpop

Het mysterie van de verdwenen banden werd deze week opgelost! Het was die van Herderen (om maar meteen de clou mee te geven). Omdat we een enorme hoeveelheid banden (met velg en zonder) hadden, kregen we in het begin van de vakantie van buurman Eugene de tip om eens een band gewoon op straat te zetten. Misschien was er een boer met een oldtimer tractor die zo’n oude band kon gebruiken en deze zou meenemen. Win-win situatie dus!

En inderdaad, na een dikke week verdween onze eerste band! Nu was er een probleem want Eugene had niet gezien wie hem had meegenomen, en geloof me, normaal ziet hij ALLES! Maar dan ook ALLES! Never change a winning method, dachten we, en we plaatsten overmoedig 2 banden tegen onze voorgevel. De volgende week waren die ook verdwenen, zonder enig spoor van de verwoede bandenverzamelaar. Zo ging het aantal banden crescendo en werd het mysterie van de bandenverzamelaar elke week groter.

Tot we hem op heterdaad betrapten. Hij (die van Herderen dus) vertelde dat hij de rest van onze banden ook nog kwam opladen., en zo veranderde het straatbeeld in Millen terug naar een bande(n)loze omgeving.

We hielden ook een plastic-inzameling onder de schuur. Een ganse aanhangwagen vol roze zakken waren het resultaat. Plastic Betrand is afkomstig van de Kattestraat in MIllen volgens mij.

Omdat we onze vaste Pukkelpop stek in Zonhoven niet wilden kwijtspelen, besloten we om naast onze Millen staycation ook enkele dagen iets minder zuidelijk door te brengen. We werden van harte verwelkomd door Stefan en vierden er de verjaardag van Boris. We planden ondertussen nog enkele bezoekjes aan winkels in Hasselt en kozen onze vynilvloeren voor boven en een nieuwe voordeur en achterdeur.

[ngg src=”galleries” ids=”17″ display=”basic_thumbnail”]