12 & 13 september: Sanitair & Meubilair

Na de vernieuwing van de elektriciteit was het nu aan de loodgieter om muren en plafonds te voorzien van leidingen. Onze vakman Daniele Flamiani leverde prima werk! Omdat hij zo snel doorwerkte, zorgde dat er wel voor dat wij een aantal muren waar radiatoren tegen voorzien waren, moesten prepareren. Dit kon met verf, of met gyproc. De wc beneden moest stilaan afscheid nemen van de hemelsblauwe betegeling, en liet de steentjes niet zo maar los. Er was hard labeur voor nodig.

De eerste metal stud plafond kreeg ook stilaan vorm. We deden het op zijn Pipi Langkous’. “We hebben dit nog nooit gedaan, dus we denken dat het wel gaat lukken. ” Een uitstapje naar Maastricht maakte het weekend helemaal af!

[ngg src=”galleries” ids=”20″ display=”basic_thumbnail”]