19 & 20 september= Ra(di)a(to)r love & kringkeuken

Dit weekend mochten we de radiatoren begroeten die onze muren sierden. Omdat we richting herfst gingen werden we wel warm van het idee dat we de koude uit ons stulpje konden verjagen. Wij blij dus, en nu er ook stilaan uitzicht kwam op warm water in huis, konden we ook aan het ontwerp van onze keuken beginnen. We hadden vooraf besloten om zo weinig mogelijk nieuwe spullen te kopen en tikten daarvoor enkele tweedehands keukens uit de jaren stillekens op de kop. Nu begon het puzzelwerk om er iets presentabels van te maken.

Ook onze andere werven (gyproc, tegels afbreken in de wc,…) bleven natuurlijk roepen om enkel uurtjes intensieve arbeid. Alweer een fijn weekend en zo zien we ons droomhuis stilaan vorm krijgen.

[ngg src=”galleries” ids=”21″ display=”basic_thumbnail”]