17-18 & 24-25 oktober: Music, and gyrpocjuice

Een goede combinatie voor fijnproevers. terwijl de gyproc werken schijnbaar eindeloos verder gingen, probeerden we ook applejuice te persen. Het was een keileuke avondvullende activiteit die als eindresultaat nog geen half glas appelsap opleverde! Maar we hebben ons gigantisch geamuseerd, en nog wat powertraining gedaan! We konden nog een mooie kinderstoel op de kop tikken, maakten een muziekhoekje in onze woonkamer. Allemaal volledig in stijl!

We probeerden onze nieuwe kachel uit (yes he brandts) en besloten ons weekend met een verjaardagsconcert in Trix. The Radar Station was na Portland en Meskerem Mees de derde band die we post-corona zagen. Zo fijn om nog eens live muziek te horen! En de crazy gitarist was een echte bonus!

[ngg src=”galleries” ids=”29″ display=”basic_thumbnail”]