21 & 22 november: Villeroy & Boch

Dit Duits-Franse bedrijf dat reeds bestaat sinds 1750 leverde onze douche, via X2O. Het waren de stielmannen van Flaviani die de douche in onze badkamer placeerden. Zo werd ons sanitaire gedeelte stilaan compleet. En was er nu ook beneden een WC, waardoor we niet telkens een verdieping moesten klimmen om de natuur zijn gang te laten gaan.

De moto was ook in Millen geraakt, en de afvalzakken van Jackers werden opgehaald. Het werk boven ging voort, maar er was ook tijd om met Lot die ons vergezelde te gaan fietsen.

De eerste gyproc platen werden tegen de plafond gevezen, en er waren sommigen die beweerden dat de vijzen niet diep genoeg zaten. En ook de handige jongens onder ons lieten zich van hun beste kant zien. Rode wijn vlekken op borduurwerk is redelijk nefast voor de feestvreugde. De fietsen voor onze Amerikaanse vriend werden klaargezet en al snel nagekeken. En zoals elke keer hadden we veel te weinig tijd en veel te veel te doen. dus was het al terug aftellen naar volgende week!

[ngg src=”galleries” ids=”27″ display=”basic_thumbnail”]