Het einde van 20-20

Nog voor het nieuwe begin (2021) stond december bij ons ook in het teken van nieuw. Een nieuwe voordeur , nieuwe boom op de koer, een nieuwe auto, nieuw behangpapier, nieuwe verf tegen de muren, nieuwe kerstverlichting buiten, nieuwe vaatwasser en droogkast, en tenslotte een nieuwe vloerbedekking boven.

De deadline voor de kamers op de 1e verdieping kwam razendsnel dichterbij. We wilden alles zoveel mogelijk in orde hebben voor de plaatser van de vloerbedekking kwam. Er werd dus nog keihard behangen, geschilderd, oude lijm en stof van de vloeren geschuurd, …

Toch zorgden we voor sfeer en gezelligheid door ons huis te voorzien van lichtjes, vooral de slinger boven de poort was heel mooi. Let Riemst shine was een oproep die we met plezier volgden. Het was vreemd om een voordeur te hebben die volledig open ging. Na ons maanden langs een smalle spleet omwille van een klemmende voordeur te hebben binnengewurmd, konden we nu met materiaal gewoon binnenwandelen! Van luxe gesproken! Het was ook veel lichter op de gang door de nieuwe deuren!

Het waren koude dagen, dus we moesten onze verwarming dag en nacht laten draaien om het warm genoeg te krijgen om de vloerbedekking te kunnen leggen. We haalden onze elektrische vuurtjes naar boven om de plaatser gelukkig te maken.

Onze nieuwe auto maakte voor de eerste keer kennis met het fenomeen sneeuw, en wij keken uit naar de kerstvakantie!

[ngg src=”galleries” ids=”30″ display=”basic_thumbnail”]