Aliens in Millen!

Het was zover! The war of the Worlds. en The eve of the war…

The chances of anything coming from Mars are a million to one, he said
The chances of anything coming from Mars are a million to one
But still, they come!!!

En dan nog wel in het boerengat Millen. Buitenaards bezoeki Of waren het gewoon ordinaire asbestruimers? Alleszins ging de Oscar naar de kostuumdesigner. Om de asbest golfplaten van ons terrein te verwijderen, hadden we asbestzakken besteld bij het containerpark. Voordien had ik al eens een aanhangwagen opgeladen en gelukkig nog gebeld of ik er zo mee mocht komen. Je mag met dat spul zelfs niet gewoon rondrijden, dan kan je een boete krijgen.

Dus bij het asbestpretpakket zat ook een zak beschermende kledij. Die we dan maar aantrokken om de klus te klaren…

[ngg src=”galleries” ids=”33″ display=”basic_thumbnail”]