Daar is de lente…. not

Begin maart vroegen enkele niet-Millen onderwerpen onze aandacht. Er was de operatie aan mijn vinger, een gevolg van een wandeling met Bill & Gusta. Daarnnaast de eerste corona-prik. Op de dag dat alle kranten vol stonden met een vaccinatiekaart van Astra Zenica in Europa, waarop alle landen in het rood stonden, en slechts één klein landje in het wit… kreeg ik mijn eerste shot Astra Zenica. Verder gingen we verhuizen van Mechelen naar Berchem. Hier ging ook heel wat tijd en energie naar toe.

We vonden in de kringwinkel prachtige cinemastoeltjes… Wisten wij veel dat we er later nog enkele op de kop konden tikken 🙂 En er werd begonnen aan het grote groene vingers project. Er werd nijverig geplant, geharkt, onkruid gewied, planten besteld. Ontelbare planten verdwenen in de aarde, er werd gezaaid en het plan ontstond om de oude autobanden te recupereren tot plantprojecten…

Er was een laddercheck naar aanleiding van het trouwfeest (26/8/23 as we all know!). Het bleek dat we er genoeg hadden. De eerste lading festivalvloer kwam met een sneeuwbui! In barre omstandigheden werd de vloer van ons zomerproject geleverd.

Ontspanning vonden we in een fietstochtje waar we het wijnkasteel passeerden, een bezoekje van Bill&Co en een wonderlijke wandeling in Alden Biezen. Op 1 wandeling passeerden alle seizoenen: zon, sneeuw, regen, hagel, …

Dus de song van Jan de Wilde was een beetje voorbarig….

[ngg src=”galleries” ids=”32″ display=”basic_thumbnail”]