Daar is de lente… tussen (bloem)pot en pint

Het kwam er dan stilaan toch van. De bloesem in de bomen in Haspengauw! Er werd verder naarstig met groene vingers gewerkt. Operatie extreme make over van de border tegen buurman Jantje Vossen werd verder minutieus uitgevoerd.

De blaadjes verschenen langzaam aan de bomen. Het “gat in de wei”, in een vorig leven uitgegraven om de boom op de koer van zand te voorzien, werd door Axelle kunstig omgevormd tot een echte vuurput! Ik ken al één meisje dat in de oertijd chief of the gang zou zijn geweest!

We maakten nog een wijnwandeling en vonden zowaar tijd om in het zonnetje een frisse pint te nuttigen. En toen de eerste plantjes kwamen piepen, landde er op de koer een camion met zand, veel zand, heel veel zand….

[ngg src=”galleries” ids=”35″ display=”basic_thumbnail”]