De start van 21

Stond nog in teken van het verder afwerken van onze bovenverdieping. We kregen stilaan zicht op hoe het er zou uitzien, en het zicht beviel ons! Behangpapier nam stilaan de overhand op gyproc, plafonds werden gewit en deuren kregen een verflaag en een identificatie.

Die identificatie op de deur van de kamers moest natuurlijk in het wielrennen liggen. Vandaar ontstonden de tour, de vuelta, de giro en in het sanitaire gedeelte de flandria en de minerva. Elke kamer kreeg een kader met graphic design print op de deur.

Naast de vele inspanningen van de vorige maanden was er ook ruimte voor ontspanning. Een filmpje beamen op onze muur, gaf diepgang en relief aan de beelden. We maakten een van de mooiste winterwandelingen in Borgloon, vertrekkend van de stroopfabriek richting ’t Terraske (wat jammer genoeg gesloten was…) en terug.

Het vroor soms de stenen uit de grond of de afvoerbuizen dicht… Ons sanitair was even onbruikbaar omdat de afvoerbuis dichtgevroren was. Dan maar met de haardroger erop om de boel te ontdooien.

De bronnenwandeling in de Voerstreek was ook een topper! De winterzon was met ons mee op tocht gegaan en verwende ons. Topdag!

Tot slot monteerde we ook nog een sleutelkastje in de gang… Kwestie van de post uit de brievenbus te krijgen!

[ngg src=”galleries” ids=”31″ display=”basic_thumbnail”]