De steen des aanstoots…

Zoals reeds eerder gemeld was de eerste steen legging van de zomerbar eigenlijk het tegenovergestelde. We trommelden wat extra man- en vrouwkracht op. Toevallig lag er een berg zand (veel zand) op de koer, dus moesten we niet met lege kruiwagens rijden. Zand naar achter, steen naar voor op de container. Echt gecompliceerd was deze job nier, volgens mij had je er geen ingenieursdiploma voor nodig.

Wel muscles from Brussels en doorzettingsvermogen! En dat werd in overvloed getoond. En terwijl dit proces zich afspeelde werd er achteraan genivelleerd dat het een lust was. De lijn van de horizon was het grote voorbeeld. Platter dan vals plat of traag plat was de bedoeling. En zo kreeg de eerste plank al snel enkele broertjes of zusjes naast zich.

Hannibal zag dat het goed was…

[ngg src=”galleries” ids=”36″ display=”basic_thumbnail”]